12 Nisan 2013 Cuma

Yaz Renkleri

Yeni ürünlerle tekrar sizlerleyiz. Bir çoğu elimizde olan malzemelerden, bir kısmı da Muğla'da bulabildiğimiz boncuk evlerinden tasarladığımız takıları artık yavaş yavaş paylaşmanın zamanı geldi sanırım. Daha çok yazın yaklaşmasına, baharın güneşli günlerine uygun renklerde yapmaya başladığımız kolye ve bileklikleri sizleri göstermeyi düşünüyorum. Tabi paylaşımlarımız önümüzdeki günlerde artacaktır. Yaptığımız ürünlerin resimlerini paylaşmanın yanında sizlere satışa da sunacağız. Şimdilik takıların fiyatlarını resimlerin altında paylaşmak yerine, almak isteyen takipçilerime siparişleri üzerine mail ile bildireceğim. İletişim bölümünden ve resimlerin altındaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz... 



Yazın en cıvıl cıvıl renklerini seçerek rengarenk bir bileklik yaptık. Güneşli günlerde en sade kıyafetimize bile takıp renk katabileceğimiz bir takı olmamış mı? :)



diyaccessories@outlook.com






Her tarzda kıyafetimizi tamamlayabileceğimiz sade, kibar ve orjinal bir bilekliğiniz olmasını sizde istemez misiniz? İşte size bunun için bir örnek. Çok sade gözükse de bileğinizde duracağı şıklığı ve kibarlığı bir hayal edin lütfen. :)




diyaccessories@outlook.com



Pin It

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...